shutterstock_256381822-1

 

TILMELDING TIL ONLINE FOREDRAG

Gratis onlineforedrag om safari i Afrika med dansk rejseleder

Er du interesseret i at få mere om vide om vores mageløse safarirejse til Kenya med dansk rejseleder?

Så tilmeld dig vores online foredrag, der handler specifikt om rejsen.

Få de bedste tips og tricks om alt det, du skal vide om rejseperioder, dyrevandringer, indkvartering, ballon-safari, dyrelivet og hvad du skal have med.

Det er safariekspert Lars Faursholt, der holder foredragene. Det sker i selskab med Check Point Travels produktchef og foredragsholder John Lau Jensen, der ved alt om rejsen. Der bliver rig mulighed for at stille spørgsmål og chatte med Lars og John under og efter online foredraget, som vi også kalder et webinar.

Webinaret bliver sendt direkte på vores hjemmeside og på vores facebookside.

 

Vi afholder online foredrag / webinar på følgende dage:

Torsdag d. 5. marts kl.: 19:00

 

TILMELD DIG NU:

Check Point Travel sætter kurs mod Afrika

lars rundCheck Point Travel har oplevet stor interesse for de afrikanske destinationer og tilbyder nu rejser til Kenya, Tanzania og Zanzibar. Det markerer vi blandt andet med dette gratis foredrag, hvor safariekspert, Lars Faursholt, fortæller interesserede om vores sær-rejse til Kenya med dansk rejseleder.

“Man skal rejse til det afrikanske kontinent, hvis man vil have opfyldt barnedrømmen om at stå på savannen og opleve den vilde natur, rovdyrene og de andre fascinerende dyr. Afrika går ind i sjælen på alle, og igennem mine mange år som rejseleder har jeg aldrig mødt et menneske, som ikke ville vende tilbage til en safaritur. Naturen drager alle, fordi man aldrig ved, hvad der kan ske, og hvilket dyr og hvilken oplevelse, der gemmer sig lige rundt om hjørnet,” beretter safarieksperten.

Lars Faursholt hører til blandt landets mest erfarne rejseledere i Afrika. Han har rejst i Østafrika mere end 60 gange, og han har et indgående kendskab til safarimulighederne i Kenya og Tanzania. Han ved, hvad man bør være opmærksom på, når man planlægger sin rejse og har et utal af tips og tricks til at få de bedst mulige oplevelser på turen: