Gratis Rejseforedrag

På nuværende tidspunkt er der ikke nogen rejseforedrag på programmet.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev eller følg os på Facebook for at få besked, når vi er klar med nye foredrag.

Hvad oplever I til foredrag?

Vores foredragsaftener omhandler altid tre forskellige destinationer. Her bliver I præsenteret for gode råd og tips til de store og små oplevelser, der ikke nødvendigvis står i guidebøgerne, men bygger på vores mangeårige erfaringer som rejsearrangør og naturligvis på personlige oplevelser.

Vi håber, at I - ved at deltage ved vores rejseforedrag - finder inspiration til nye rejser. Husk at I får rabat på den næste rejse, I køber hos os, når I har været til foredrag - læs herunder.

Foredragsrabat - kr. 500 pr. person

Når I kommer til rejseforedrag hos Check Point Travel, får I - udover gratis rejseinspiration - også mulighed for at købe en ny rejse med rabat. 

Kvitteringen for tilmeldingen til foredraget giver således kr. 500 i rabat pr. person, der har deltaget i foredraget, ved bestilling af en ny rejse. Denne rabat gælder kun nye bookinger, kan ikke kombineres med andre rabatter og gives i et år fra foredragets afholdelse.

Jeres foredragsholdere

Ved vores rejseforedrag kommer I med på medrivende rejser i ord og billeder, når vores entusiastiske foredragsholdere øser ud af deres rejseerfaringer og giver nyttige tips om spændende rejsemål.

Som regel er det Henrik og John, der drager rundt i kongeriget for at dele ud af deres store viden og erfaring.

At rejse har været en stor del af begge deres liv i mange år, og de nyder at fortælle og dele deres historier og oplevelser fra alverdens interessante steder. John og Henrik er to af ejerne af Check Point Travel.

Vi er et dansk rejseselskab med masser af erfaring - udforsk alle vores rejsemål her